Illustratie bij het artikel

Toezichthouders voor de GGZ

15-9-2023

Als het gaat om de geestelijke gezondheidszorg, kan een Raad van Toezicht van grote toegevoegde waarde zijn. Maar het vinden van toezichthouders voor GGZ-instellingen is een uitdaging als het niet je dagelijkse werk is.

Gelukkig biedt Wtzatoezicht.nl met ervaring in de sector, daar een oplossing voor. Wij helpen je bij het vinden van geschikte toezichthouders om ervoor te zorgen dat jouw GGZ-instelling aan de hoogste normen en regelgeving (Wtza) voldoet.

Waarom toezichthouders voor GGZ-instellingen belangrijk zijn:

In de steeds complexere wereld van de geestelijke gezondheidszorg kan goed toezicht veel meerwaarde opleveren. Toezichthouders helpen bij het naleven van complexe regelgeving, het borgen van de kwaliteit, ze zijn sparringpartner en adviseur. Met de gewenste kennis en ervaring helpen ze je om het beste uit jezelf en de instelling te halen.

Wat kun je verwachten van Wtzatoezicht.nl:

  • Gepersonaliseerde matching: Iedere GGZ-instelling is uniek. Daarom bieden we een gepersonaliseerde matching-service om toezichthouders te vinden die bij jouw specifieke behoeften passen.
  • Ervaring en expertise: Je krijgt toegang tot ons netwerk van toezichthouders dat dat zowel professionals met ervaring in de gezondheidszorg als daarbuiten omvat.
  • Begeleiding op maat: We bieden begeleiding op maat, van profiel tot aan kandidaat, afgestemd op de specifieke uitdagingen en doelstellingen van jouw GGZ-instelling.

Hoe wij werken:

  • Persoonlijk gesprek: We beginnen met een persoonlijk gesprek om je behoeften en wensen te begrijpen en zetten dat om in een concrete profielschets.
  • Matching: We gebruiken onze uitgebreide database om toezichthouders te vinden die aan je criteria voldoen.
  • Keuze: we bespreken de meest geschikte kandidaten en jij kiest met wie je in contact wil komen.

We bieden hierbij voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat het zoekproces soepel verloopt.

Waarom Wtzatoezicht.nl?

  • Aan de wet voldoen: Via Wtzatoezicht.nl krijg je toezichthouders aan boord die voldoen aan de eisen die de Wtza aan je GGZ-instelling stelt.
  • Werk uit handen: We nemen jou het werk uit handen om toezichthouders te vinden die passen bij jouw criteria.
  • Keuzevrijheid: Van stress over wie zou ik nou eens vragen of wie reageert er op mijn oproep, naar wow, ik krijg hier goede mensen op een presenteerblaadje aangereikt. Je houdt zelf de regie over wie je uiteindelijk kiest, zodat je geen mensen aan boord krijgt die niet bij je passen.

Ontvang de RvT-bundel

Ben jij een zorginstelling die aan de Wtza moet voldoen? Wil je meer weten over het oprichten van een Raad van Toezicht? Vraag nu onze RvT-bundel aan, vol handige tips en praktische richtlijnen.

Lees hoe je een RvT voor de Wtza opricht, wat het voor jouw zorgorganisatie kan betekenen en laat je inspireren door persoonlijke verhalen van ondernemers en toezichthouders in de zorg.

Mail mij de RvT-bundel

Stuur mij de RvT-bundel

Alle artikelen