Je gaat door de Wtza een Raad van Toezicht oprichten. Of je bent je nog aan het oriënteren. Hieronder negen redenen waarom je hiervoor Wtzatoezicht.nl kunt inschakelen.

Aan de wet voldoen:

Via Wtzatoezicht.nl krijg je toezichthouders aan boord die voldoen aan de eisen die de Wtza aan je zorginstelling stelt, tegen een eerlijk tarief.

Werk uit handen:

We nemen jou het werk en gedoe uit handen om toezichthouders te vinden die passen bij jouw criteria. We helpen je om je raad zo samen te stellen dat het je ook verder helpt.

Keuzevrijheid:

Van stress over wie zou ik nou eens vragen of wie reageert er op mijn oproep, naar wow, ik krijg hier goede mensen op een presenteerblaadje aangereikt. Je houdt zelf de regie over wie je uiteindelijk kiest zodat je geen mensen aan boord krijgt die niet bij je passen.

Gelijkwaardige matching:

Iedere organisatie en elke kandidaat krijgt gelijke kansen om de perfecte match te vinden. Het draait allemaal om het creëren van een gelijk speelveld, zodat jij de mensen kunt vinden die je nodig hebt en kandidaten de kans krijgen om hun kennis en ervaring in te zetten bij een organisatie waar ze iets kunnen betekenen.

Kortom, wij helpen zorgorganisaties en toezichthouders om op een eerlijke en inclusieve manier met elkaar in contact te komen, zodat iedereen kan profiteren van de juiste connecties en expertise, en Raden van Toezicht echt een zinvol onderdeel worden van de organisatie.

Maatwerk:

We begrijpen dat elke zorginstelling unieke wensen en verwachtingen heeft. We beginnen met het in kaart brengen van jouw specifieke behoeften om toezichthouders te vinden die bij jou passen. We combineren hierbij jouw input met onze kennis en ervaring om een gewenst zoekprofiel op te stellen. Dit leidt tot een solide basis voor je zoektocht.

Objectieve en professionele matching:

We gebruiken een geavanceerd matchingsysteem met een uitgebreide kandidatenpool. Hieruit komen anonieme profielen die aansluiten bij wat je zoekt.

Resultaat waar je lange tijd blij mee bent:

Je gaat op zoek naar mensen die echt onderdeel worden van je organisatie. Ze zijn zeker vier jaar bij jou en je instelling betrokken. Dan wil je dat dat mensen zijn die bij je passen.

Transparantie:

Je krijgt uitgebreide kandidatenprofielen en een overzicht van hoe kandidaten scoren op de besproken kenmerken. En die bespreken we met je. Hierdoor kun je goed geïnformeerde beslissingen nemen.

Actieve benadering:

Voordat we kandidaten met je in contact brengen, nemen we contact met ze op. We bespreken specifieke wensen, waardoor je alleen met oprecht geïnteresseerde mensen in contact komt en het proces soepel verloopt.

Wtzatoezicht.nl

Voor Wtzatoezicht.nl is het vinden van geschikte toezichthouders voor zorgorganisaties dagelijks werk. Wij nemen dit werk graag van jou uit handen, terwijl je wel de regie houdt op wie je uiteindelijk kiest.

We kijken samen met jou welke kenmerken in je RvT nodig zijn om er een nuttige en waardevolle raad van te maken. En vervolgens halen we uit een grote pool van kandidaten juist die mensen die passen bij wat je zoekt. En dan krijg je een raad waar je blij van wordt.

Ontvang de RvT-bundel

Ben jij een zorginstelling die aan de Wtza moet voldoen? Wil je meer weten over het oprichten van een Raad van Toezicht? Vraag nu onze RvT-bundel aan, vol handige tips en praktische richtlijnen.

Lees hoe je een RvT voor de Wtza opricht, wat het voor jouw zorgorganisatie kan betekenen en laat je inspireren door persoonlijke verhalen van ondernemers en toezichthouders in de zorg.

Mail mij de RvT-bundel

Stuur mij de RvT-bundel